12 Aralık 2013 Perşembe

Kendi oyun alanını yaratmak isteyenler buraya!

Ara ara bahsettiğim bir konuya belki dikkat etmişsinizdir.  Yeni 
yepyeni bir başlangıç….. İnsan istediği zaman her şeyin olabileceğini gösteren bir başlangıç. Bazen hayatınızın yönünü değiştirmenin içinize baharı getirebileceği bir başlangıç… En sevdiğiniz arkadaşlarınızdan birisi ile yeni bir yola, yeni bir işe girmenin verdiği sevinç… Anlatıyorum…
Sevgili arkadaşım İris ile mutfağa, yemeklere olan düşkünlüğüm hakkında konuşurken ikimizin ortaya attığı bir fikir. Neden yemek yapmak daha keyifli olmasın? Neden hem yaparken hem sunarken daha güzel olmayalım? İşte her şey burada başladı. O tasarımcı gözü ile ben bu işten keyif almayı ve pazarlamayı bilen kişi olarak bu durumu inceledik. Sonuç, 3 aylık bir ön çalışma sonucunda "Mushroom" markasını yarattık. Parçalar, şeritler, kumaşlar, aksesuarlar arasında geçen 3 ay….. Daha kullanışlı nasıl olur? Daha estetik nasıl olur? DAHA FARKLI VE EĞLENCELİ nasıl olur? İşte ilk göz ağrılarımız, koleksiyonumuz bu cevaplarla doğdu. Umarım, Bonvagon.com'da satışa çıkan önlüklerimizi seversiniz, sizin ve sevdiklerinizin evde geçirilen değerli dakikalarına daha çok keyif katarlar :) Yeni modeller ve gelişmeler için facebook sayfasını takip etmenizi öneririm.
https://www.facebook.com/pages/Mushroom/661953840522460?f ref=ts





4 yorum:

  1. Aylincim tebrik ederim:)) umarim hersey gonlunuzce olur cok keyifli satislariniz olur :))

    YanıtlaSil
  2. Selin'ciğim çok teşekkürler :) Heyecanla bekliyoruz canım...

    YanıtlaSil
  3. Ayloşi'm harika harika ..şimdiden '' Mushroom '' un büyük hastasıyım.. Yaratıcılık dolu, bol satışlı bir yolculuğu olsun ''Mushroom'' un. Hem şık hem de çok eğlenceli bir koleksiyon. Bence çok güzel yeniyıl armağanı da olur mushroom şahanelerinde.. Kocaman sevgiler İris ve Aylin'e..

    YanıtlaSil
  4. Derya'cığım, çok teşekkürler canım :) Burada her şey keyifle tasarlanıyor :)

    YanıtlaSil